Colofon

 

Eigenaar

VSU BNIH is opdrachtgever/eigenaar van website en inhoud (tekst en afbeeldingen), tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.

 

Deze materialen mogen niet verspreid of overgenomen worden zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar.

Juridische Informatie

VSU Homeopathie
Radijzenstraat 10
8500 Kortrijk

tel: 056/32 50 26
IBAN: BE72 4012 5151 1116
BIC: KREDBEBB

ondernemingsnummer: 0426.099.224

 

Disclaimer

VSU BNIH en zijn medewerkers besteden veel aandacht en zorg aan de website. Zijn kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor directe of indirecte schade als gevolg van foutief gebruik van website en inhoud. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend.

Tik- en zetfouten voorbehouden.

Waarschuwing

Website en inhoud vervangen geen advies, diagnose of therapie gegeven door een erkende homeopaat of geneesheer.  Indien u vragen hebt over gezondheid consulteer een herkend homeopaat of arts.

Privacy

Alle persoonlijke informatie wordt vertrouwelijk behandeld.  Persoons- of adresgegevens dienen uitsluitend voor intern gebruik en worden niet doorgegeven aan derden.

Links

Op deze website bevinden zich links naar andere websites. Dit is enkel bedoeld als vorm van bijkomende dienstverlening. VSU is niet verantwoordelijk voor de inhoud van sites van derden.

Foto's

De foto's en afbeeldingen die voor deze site gebruikt  werden, zijn rechten-vrij, publiek domein, of gebruikt met de uitdrukkelijke toestemming van de copyright houder. De namen van de fotografen zijn waar mogelijk in de bestandsnaam van de afbeelding verwerkt.

Dank

Schrijvers, redactieleden, vrije medewerkers, fotografen en sponsors willen we uitdrukkelijk bedanken voor hun bijdragen. De lezers bedanken we voor hun blijvende interesse.

Site Realisatie

Meta Zahren  staat in voor concept, ontwerp, look & feel, onderhoud en optimalisatie voor zoekmachine.