Eigenaar

VSU BNIH is opdrachtgever/eigenaar van website en inhoud (tekst en afbeeldingen), tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.

Deze materialen mogen niet verspreid of overgenomen worden zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar.

Juridische Informatie

VSU vzw
Radijzenstraat 10
8500 Kortrijk

Tel: o468 / 455 240

ondernemingsnummer: 0426.099.224

Disclaimer

VSU BNIH en zijn medewerkers besteden veel aandacht en zorg aan de website. Zijn kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor directe of indirecte schade als gevolg van foutief gebruik van website en inhoud. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Tik- en zetfouten voorbehouden.

Waarschuwing

Website en inhoud vervangen geen advies, diagnose of therapie gegeven door een erkende homeopaat of geneesheer. Indien u vragen hebt over gezondheid consulteer een herkend homeopaat of arts.

 
 

Copyright

Alle persoonlijke informatie wordt vertrouwelijk behandeld. Persoons- of adresgegevens dienen uitsluitend voor intern gebruik en worden niet doorgegeven aan derden.

Links

Op deze website bevinden zich links naar andere websites. Dit is enkel bedoeld als vorm van bijkomende dienstverlening. VSU is niet verantwoordelijk voor de inhoud van sites van derden.

Foto's

De foto’s en afbeeldingen die voor deze site gebruikt werden, zijn rechten-vrij, publiek domein, of gebruikt met de uitdrukkelijke toestemming van de copyright houder. De namen van de fotografen zijn waar mogelijk in de bestandsnaam van de afbeelding verwerkt.

Dank

Schrijvers, redactieleden, vrije medewerkers, fotografen en sponsors willen we uitdrukkelijk bedanken voor hun bijdragen. De lezers bedanken we voor hun blijvende interesse.

Site realisatie

Zahren | GSM: 0474 09 59 28